יום ש', כט’ בחשון תשע”ח
מקלות מבצק עלים, כיף לאכול אותם עם ממרחים שונים (שנעשו בבית וגם כאלו שלא...) אבל , מש שבטוח הוא שהם טעימים ומשדרגים כל ארוחה ...כדאי להכין ולפנק את המשפחה בימים האחרונים של החופש. בהצלחה רבה

מקלות בצק עלים פילאס / בצק עליםביצה טרופהשומשום אופן ההכנה:1. לחתוך את הבצק לרצועות בעובי של בערך 3 ס"מ, לגלגל לגליל דק לחצות באמצע. 2. לחמם תנור ל 180 מעלות. 3. להניח אחד על השני בצורת איקס ולהתחיל ללפף אחד על השני. 4. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. 5. לאפות כ 15 דקות על 180 מעלות או עד שהמקלות מקלים צבע זהוב.