יום ג', ו’ בתשרי תשע”ח
אתן כבר יודעות שלכבוד שבת מכינים את העוגות הכי טעימות. אז הנה מתכון לעוגה קלה להכנה, לא צריך מיקסר ולא צריך ללכלך הרבה כלים. טבל טעימה טעימה... ולא לשכוח להגיד 'לכבוד שבת קודש'

עוגת תפוחים ושיבולת שועל2 תבניות אינגליש קייק מצרכים:3 ביצים מספר 1200 ג' סוכר (כוס)3/4 כוס שמן4 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנותכוס קמח תופחכוס שיבולת שועל דקה / גרנולה (אינסטנט)1/4 כוס מיץ תפוזיםכפית קינמוןכפית תמצית וניל אופן ההכנה : 1. לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא נקי.(להיעזר במבוגר כשמשתמשים בתנור)