יום ש', כט’ בחשון תשע”ח
מתכון מיוחד מאד, גם לילדים וגם לחופש הגדול. פינוק מושלם ב-2 מצרכים בלבד! ממתק קורנפלקס ושוקולד שמכינים בקלי קלות, בלי אפייה ובלי יותר מדי כלים. הפשילו שרוולים, היכנסו למטבח ובעוד פחות מחצי שעה גם לכם יהיו ממתקי שוקולד כאלה.(רגע מתוק)

מצרכים: 150 גרם שוקולד חלב או מריר90 גרם (כוס וחצי) קורנפלקסעטרות נייר קטנות אופן ההכנה: 1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.2. ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.3. מוסיפים פנימה קורנפלקס ומערבבים עד שהכל מצופה בשוקולד.4. בעזרת 2 כפיות מניחים תלולית קורנפלקס מצופה בתוך כל עטרת נייר.5. מצננים כ-10 דקות במקרר להתקשות השוקולד ומגישים. *אפשר להוסיף גם אגוזים קצוצים לתערובת.**שומרים את הממתקים בכלי אטום במקרר עד יומיים. אפשר להקפיא לפרק זמן ארוך יותר.