יום ג', כב’ בסיון תשע”ט
למה לשים רק מתכונים לארוחת בוקר ושבת? צריך לאכול גם ארוחת ערב, אז הנה! אחלה פינוק לארוחת ערב. עגבניות בצל פרוס, זיתים גבינה צהובה נמסה על הכל, צלחת במרכז השולחן מלאה טוסטים חמים ליד צלחת ירקות. 5 דקות והכל מתחסל,

טוסט פטריות וגבינה צהובה מצרכים:3 פיתות חתוכות לרבעים / חציחבילת פטריות שמפיניוןבצל בינוני קצוץעגבנייה פרוסה דקזיתים שחוריםעירית קצוצהגבינה צהובהחמאהפלפל שחור גרוסמלח אופן ההכנה:1. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שמזהיב לחתוך קטן את הפטריות ולהוסיף שתי דקות לתבל ולהוריד מהאש. 2. למרוח חמאה בכל פיתה לשים מהפטריות עגבניה וזיתים לסיים בגבינה צהובה ולהכניס לטוסטר לחיצה.